Skrevet av Per Thime
lørdag 28. august 2010 12:05
Randaberg gjorde omtrent som de ville mot SIF. Etter 90 minutter sto det 3-0 til hjemmelaget, og seieren var med andre ord fullt fortjent. En scoring i første omgang og to i andre sørget for seieren. I tillegg hadde hjemmelaget en rekke andre fine muligheter, blant annet to i treverket. Randabergs mål ble scoret av Jarle Instanes, David Berg og Fredrik Norberg. Når vi i tillegg tar med at FK Tønsberg tapte 1-2 mot Ørn Horten slår vi fast at Randaberg øket ledelsen fra seks til ni poeng i serien.

Randaberg-SIF_186

Kampfakta:
Randaberg-SIF 3-0 (1-0)
Mål, 1-0, 34 min Jarle Instanes
2-0, 55 min, David Berg
3-0, 89 min, Fredrik Norberg
Dommer: Jørn Voll, Hana
378 tilskuere
Sjanser: 9-2
Randaberg
: Magnar Nordtun, Omar Sande, Jonas Glendrange, Fabiano Kristiansen, Bjørnar Eltervåg, David Berg, Thomas Våland, Fredrik Norberg, Jarle Instanes, Daniel Lie og Christer Håland.
På benken: Simen Soma Hjelle, Chris Danielsen, Bjarte Lunde Aarsheim, Trond Kenneth Kindervåg, Joachim Baardsen, Christoffer Bigseth Olsen og Lars Marvik.

David Berg scoret i sin foreløpige avskjedskamp for Randaberg i 3-0 seieren hjemme mot SIF. SIF var best de første åtte-ti minuttene, men Randaberg overtok mer og mer - men det unge laget til SIF jobbet bra, men var i realiteten aldri i nærheten av å true Randaberg. Randaberg skapte sjaner i begge omganger, men i første omgang fikk vi en scoring. Jarle Instanes spilte nok en gang fra start - og nok en gang satte han ballen bak keeper, som han gjorde i vårmøtet med SIF. Jarles scoring kom etter 34 minutter av første omgang.

sifjarle

Randaberg kom på banen med 1-0 ledelse etter første omgang, men det skulle bli flere mål og flere sjanser. Randaberg leverte på ingen måte noen stor fotballkamp, men det var mer enn nok til å tukte gjestene fra siffen. David Berg scoret 2. omgangs første mål. Ti minutter etter hvilen satte han ballen bak SIF`s keeper. Der og da var kampen omtrent avgjort - fordi SIF ikke hadde spilt seg til noen kjempeklare målsjanser.

davissif
David Berg scoret i sin foreløpig siste kamp for Randaberg.

Fredrik Norberg har bare vært Randabergspiller i et par uker. I dag møtte han gamle lagkamerater i SIF. Norberg spilte fra start og scoret også kampens siste mål, omtrent på overtid av andre omgang. Han jublet ikke hemningsløst - men fattet etter å ha scoret mot sin tidligere klubb.

Randaberg vinner fullt fortjent, ingen som helst tvil om det. Spillemessig ingen stor fotballkamp, men vi noterte flere gode sjaner utenom scoringene. Blant annet smalt det godt i treverket til SIF`s keeper ved to anledninger. Nok en seier til Randaberg - tabelltoppen er RIL`s.

sifbjrnar