Randaberg er for aller første gang klare for spill på det nest høyeste nivået i norsk fotball. I 2011- sesongen spiller Randaberg i Adeccoligaen - og er stolte av å ha klart det. Randaberg er kommunens eneste fotballklubb med nesten 1500 medlemmer. RIL er en viktig bidragsyter til det frivillige Randaberg. Nær sagt alle i kommunen har et forhold til idrettslaget. Og det håper og tror vi at også du som leser dette har.

Uavhengig av hver enkelt bedrifts spesielle behov og ulikheter i de forskjellige samarbeidsmodellene, kan vi sette opp noen sentrale stikkord for hva et partnersamarbeid med Randaberg Idrettslag Fotballgruppen handler om:
  • Å markedsføre din bedrift på en gjennomført og positiv måte gjennom RIL.
  • Å oppnå profilering i forhold til interessante målgrupper.
  • Å få muligheten for å drive crossbusiness med andre sponsorer/bedrifter.
  • Å sette i verk tiltak slik at samarbeidet kan gi økt motivasjon blant medarbeiderne.
  • Å bidra til å heve kompetansen og øke bevisstgjøringen blant medarbeiderne.
  • Å tilføre RIL økonomiske midler, slik at klubben når sine mål og blir enda mer attraktiv som samarbeidspartner!
Randaberg har foran 2011- sesongen flere forskjellige sponsorpakker å tilby våre samarbeidspartnere. Vi er har ikke skrudd prisen i været etter opprykket. Vi ønsker å ha med så mange som mulig til en fornuftig pris.

Ta kontakt med daglig leder/markedsansvarlig Per Thime for en hyggelig prat. Han treffes på mobil 410. 410. 04, eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen