Treningsleir i Sogndal for J-14
torsdag 11. august 2016 10:52

Randaberg jenter 14 satset ikke på hvile og restitusjon etter Kattegat cup 2016, de reiste på treningsleir til Sogndal 5/8-7/8.

Ved hjelp av gode kontakter i Sogndal ble turen bestemt tidlig i vår, datoen ble valgt på grunn av Sogndal-Viking kamp søndag 7/8.

Løining turbuss stilte 16-seters minibuss til disposisjon og fraktet jentene trygt tur/retur Sogndal.

Vi ble innlosjert på Fosshaugane Campus i flotte klasserom med utsikt til banen og stadion.

Første trening ble unnagjort på Fosshaugane Campus fredagskveld, lang treningsøkt på 2,5 timer.

Det ble grillmat til kvelds på fredagen, Amfi Sogningen sponset maten.

Morgentrening på lørdagen ble ledet av Eirik Bakke. Bakke kjørte 1,5 times økt med fokus på press og ballvinning høyt i banen.

Vi hadde fri mellom 11-15 og mange brukte tiden på å gjøre seg kjent i Sogndal sentrum, det er en flott plass. Kanelsnurrene i Lustrabui anbefales på det varmeste!

Tidligere landslagsalpinist og spiller på aldersbestemte landslag i fotball, Tonje Norheim, fortalte om sin vei mot toppen og om hvordan det er å komme seg tilbake etter stygt fall i utforbakken.  Spennende og interessant historie om forskjellen på å ha litt vondt og være skadet.

Iven Austbø tok seg tid til å hilse på jentene da vi hadde vår siste trening for dagen. Kjekt av Iven å sette av litt tid til «moderklubben».

Søndag var kampdag for både Jenter 14 og Viking. Vi brukte derfor morgentreningen til å øve på dødball og faste situasjoner. Når man har fri tilgang til Sogndals materialbu, så henter vi selvsagt ut «muren» når vi trener på frispark.

Vi spilte mot et godt Sogndal J14 inne i Sognahallen. En jevnspilt kamp som Randaberg vant 1-0.

Etter kampen samlet Randaberg og Sogndal jenter 14 seg i egen losje og fikk servert pizza. Tøffe dueller og harde taklinger i kampen ble fort glemt, så her fikk nok mange av jentene seg nye bekjentskap.

Aldri har det vært bedre balljenter på en Tippeliga kamp, RIL jenter 14 løste oppgaven prikkfritt. Mulig at det var grunnen til at Viking slo Sogndal….

Flotte forhold og supert opplegg av Sogndal fotball, samt utrolig kjekke jenter å reise på tur sammen med.

Morten Pedersen og Kjetil Løland

Eirik Bakke forklarer - jentene lytter     Fornøyde jenter sammen med Iven