Liverpool kommer til Randaberg!
Skrevet av Per Thime
onsdag 11. desember 2013 17:07

Det blir med andre ord storfint besøk neste sommer. 11-13 august er datoen du skal sette av hvis du vil være med på dette.Dette er en svært populær fotballskole.I første omgang - det vil si frem til førstkommende søndag er det RIL`s egne medlemmer som har forkjøpsrett på plass på skolen. Etter søndag er det første gutt/jente til mølla. VI vet at dette kommer til å bli fullt, så her gjelder det å være tidlig ute for å kapre en en de 225 plassene på denne skolen.

liv1

Les mer om den populære fotballskolen her.

Har du lyst å melde deg på ? Det er viktig å være raskt ute, for her blir det rift om plassene. Det er vi helt sikre på. For påmelding; KLIKK DEG INN HER OG FØLG ANVISNINGEN
HUSK! Medlemmer i Randaberg har førsteprioritering frem til førstkommende søndag.
Randaberg plakat A4

Årets kamper ungdomsavdeling